Iltakaffe

(3 tuotearviota)

6,99 29,99  sis. alv

Herra Papusen keskipaahtoinen Iltakaffe on luotu täydellisesti juuri sinulle, joka tahdot nauttia kahvia myös iltaisin.

Tuotetunnus (SKU): pap-ilta-khv Osasto:

Kuvaus

Vähäkofeiinisen kahvimme nimen ei saakuitenkaan antaa hämätä, sillä se sopii mainiosti myös aamu- ja päiväkahvitteluun. Iltakaffe on loistava valinta, mikäli olet herkkä kofeiinille tai haluat nauttia kahvia, joka ei niin hirveästi valvottaisi. Iltakaffea nautiskellessa et takuulla maun puolesta huomaa, että kofeiinia on noin 40% vähemmän kuin perinteisessä kahvissa.

Herra Papunen haastaa sinut nauttimaan askel kerrallaan yhä laadukkaampaa kahveeta. Missiomme on tuoda laadukkaiden käsityönä valmistettujen kahvien makuelämykset yhä useamman suomalaisen kahvikuppiin edulliseen hintaan. Parhaan laadun takaamiseksi Herra Papunen paahtaa jokaisen kahvin käsityönä Slow-Roasting -menetelmää käyttäen. Jokainen kahvipapu on tarkasti valittu, paahdettu rakkaudella ja intohimolla juuri sinua varten.

Iltakaffe on valmistettu parhaista Keski-Amerikan ja Afrikan Arabica-kahvipavuista, jotka on parhaan laadun takaamiseksi paahdettu kaksi kertaa.

3 arviota tuotteelle Iltakaffe

  1. Suvi Lehto

    Tykkäsin. Juon välillä kofeiinitonta kahvia myös.

  2. Henri

    Todella hyvä kahvi. Juon yleensä iltaisin. Aiemmin en juonut kahvia illalla, mutta tämä mahdollistaa sen kofeiinin osalta.

  3. Camilla

    Iän myötä sietokyky kofeiiniin ei enää ole niin hyvä, joten Iltakaffe tuli pelastuksena! Ei tärisytä liikaa mutta silti saa sen tutun piristyksen hyvästä kahvista!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.