SilCof OY | Niittyrinne 6A, 02270 Espoo | herrapapunen@silcof.fi      
Asiakaspalvelu: 041 3132276

Tietosuojaseloste

Silcof OY

Yhteystiedot:

SilCof Oy
Niittyrinne 6A
02270 Espoo


info@silcof.fi, tilaukset@silcof.fi
Puh:  041-3132276
Puh:  041-3132956

Y-tunnus 3185238-8

Kotisivut: https://silcof.fi

Tällä tietosuojaselosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa käsittelystä Herra Papusen Verkkokaupassa.

Tietosuojaseloste päivitetty 21.02.2022

Tietoturva, tietojen kerääminen ja tietojen säilyttäminen

Kaikki antamasi tieto suojataan GDPR-protokollaa noudattaen. Antamasi tiedot suojataan salauksella, jotta kukaan ulkopuolinen taho ei pääsisi siihen käsiksi. Käytämme SSL/TLS-salausta, jota käyttävät muun muassa verkkopankit oman tiedonsiirtonsa turvaamiseksi.

Mitä tietoja keräämme?

  • Käyttäjän itsensä antamat tai henkilön tunnistavat tiedot
    • Yhteystiedot, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
    • Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot
    • Asiakkaan suostumuksella sijaintitiedot, joita käytetään toimitusajan arviointiin
  • Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot
    • Ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
    • Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite
    • Tuotearvostelut
    • Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot
    • Tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet

Miksi keräämme näitä tietoja?

Käsittelemme tietojasi liiketoiminnan tarpeisiin sekä palvelun laadun kehittämiseen. Esimerkiksi tilaamiesi tuotteiden toimittaminen vaatii tietojesi käsittelyä ja tarkistamista.

Käsittelemme henkilötietoja myös silloin kun tietojen käsittely on tarpeen asiakkaan ja SilCof OY:n oikeutettujen etujen toteuttamisessa, esimerkiksi mahdollisissa reklamaatioissa kuljetusyhtiöille sinun puolestasi.

Joissakin tilanteissa saatamme erikseen pyytää asiakkaalta suostumusta tietojen käsittelyyn. Yhdistämme keräämiämme tietoja, jotta voimme tarjota verkkokauppamme käyttäjille mahdollisimman hyvää palvelua.

Verkkokauppa pääsääntöisesti vaatii toimiakseen evästeet, jotta esimerkiksi tuotteita ylipäätään on mahdollista lisätä ostoskoriin – tai maksutietoja siirtää verkkopankin käsiteltäväksi.

Herra Papusen Verkkokaupan tilausten käsittely

Käsittelemme tietojasi, jotta voit käyttää kauppaamme. Tietojesi avulla voimme tunnistaa sinut, toimittaa tilauksen sekä tarjota erilaisia maksutapoja ja henkilökohtaisia etuja.

Asiakaspalvelu ja viestintä

Käsittelemme tietojasi asiakaspalvelussa, kuten vastatessamme antamaasi palautteeseen tai reklamaatioon, asiakasviestinnän toteuttamiseen.

Suoramarkkinointiin sekä markkinointi- ja mielipidetutkimuksiin

Käsittelemme tietojasi tuotteidemme ja palveluidemme markkinointiin. Saatamme käsitellä tietojasi myös markkinointi- ja mielipidetutkimuksissa, jotta voimme tarjota parempaa palvelua jatkossa.

Viestinnän, markkinoinnin sekä palveluiden kohdentamiseen

Käsittelemme tietojasi viestinnän ja markkinoinnin kohdentamiseen. Näin voimme tarjota juuri sinulle mahdollisimman oleellista tietoa tuotteistamme ja palveluistamme.

Sisältöjen kohdentaminen perustuu sinun kertomiisi kiinnostuksen kohteisiin tai siihen, mitä me tai käyttämämme algoritmit ovat oppineet sinusta ja muista käyttäjistä tallentuneen tiedon avulla. Tällaista tietoa on esimerkiksi se, mitä olet ostanut verkkokaupastamme.

Analysointiin, tilastointiin sekä liiketoiminnan, tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen

Käsittelemme tietoja analysointi-, tilastointi- ja raportointitarkoituksiin sekä liiketoimintamme, tuotteidemme ja palvelujemme kehittämiseen ja käyttökokemuksen parantamiseen.

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Emme säilytä tietojasi kauemmin kuin on tarpeen.

Meillä voi olla pakottavaan lainsäädäntöön perustuva velvollisuus käsitellä tiettyjä sinua koskevia tietoja (kuten verkkokaupan transaktiotietoja kirjanpitolainsäädännön noudattamiseksi) suhteeellisen kauankin, jolloin käsittelemme tietoja ainoastaan kyseisen lainsäädännön noudattamiseksi.

Lisäksi voimme käsitellä tietoa tunnistamattomana muun muassa analysointi-, ja tilastointitarkoituksiin sekä liiketoimintamme, tuotteidemme tai palvelujemme kehittämiseksi.

Ketkä voivat käsitellä tietojani ja luovutatteko tietojani muille tahoille?

Tietojasi käsitellään SilCof OY:n organisaation sisällä.

Voimme luovuttaa tietojasi esimerkiksi viranomaisille, mikäli lainsäädäntö velvoittaa meitä luovuttamaan tiedot. Lisäksi voimme luovuttaa tietojasi mahdollisen liiketoiminnan myynnin tai muun yritysjärjestelyn yhteydessä liiketoiminnan ostajalle tai muulle yritysjärjestelyyn liittyvälle relevantille taholle.

Saatamme sopimuksen täyttämiseksi luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille. Tällaisia osapuolia ovat esimerkiksi maksuvälitystä tai kuljetuspalveluita verkkokaupoissamme tai myyntipisteissämme tarjoavat kumppanimme, jotka voivat toimia rekisterinpitäjinä maksunvälitykseen ja kuljetuksen toteuttamiseen tarvittavien henkilötietojen osalta.

Kunkin verkkokauppamme käyttämät kumppanit käyvät ilmi kyseisessä verkkokaupassa. Halutessasi voit tutustua myös näiden kolmansien osapuolien omiin tietosuojakäytäntöihin.

Käytämme henkilötietojen käsittelyssä kolmansien osapuolien tarjoamia palveluita, mutta tällöin emme pääsääntöisesti luovuta heille tietojasi siten, että he voisivat käyttää niitä muihin kuin SilCof Oy:n määrittelemiin käyttötarkoituksiin.

Käytämme tietojesi käsittelyyn (kuten tekniseen ylläpitoon tai kampanjoiden ja suoramarkkinoinnin toteuttamiseen) alihankkijoita ja palveluntarjoajia, jolloin velvoitamme heidät asianmukaisin sopimusjärjestelyin huolehtimaan riittävästä tietoturvan tasosta henkilötietojesi suojaamiseksi sekä noudattamaan voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä.

Käyttämämme alihankkijat ja palveluntarjoajat käyttävät tietojasi ainoastaan edellä kuvattujen SilCof Oy:n määrittämien käyttötarkoitusten toteuttamiseen. Emme luovuta heille tietojasi siten, että he voisivat käyttää niitä muihin käyttötarkoituksiin.

Missä henkilötietoja säilytetään?

Asiakastiedot säilytetään Suomessa.

Miten voin itse vaikuttaa tietojeni keräämiseen?

Sinulla on oikeus vaikuttaa tietojesi käsittelyyn seuraavilla tavoilla:

  • Sinulla on milloin tahansa oikeus kieltää tietojesi käsittely suoramarkkinointia varten (vastustamisoikeus). Huomaathan, että jos perut tilaamasi uutiskirjeen siinä olevan linkin kautta, mutta olet antanut meille yleisen markkinointiluvan, saatat edelleen saada meiltä markkinointiviestintää. Voit tällöin perua antamasi yleisen suostumuksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomaathan, että voit suoramarkkinoinnin kieltämisestä huolimatta nähdä mainoksiamme SilCof Oy:n ulkopuolisissa verkkopalveluissa sekä saada meiltä edelleen asiakasviestintää, kuten esimerkiksi verkkokaupassa tekemääsi tilausta koskevan vahvistuksen.
  • Sinulla on oikeus pyytää pääsyä sinua itseäsi koskeviin tietoihin tai saada vahvistus siitä, että emme käsittele sinua koskevia tietoja (tarkastusoikeus). Voit tehdä tarkastuspyynnön helpoimmin lähettämällä viestin asiakaspalveluumme. Tietyissä tilanteissa sinulla on myös oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot sähköisessä muodossa, jolloin voit halutessasi siirtää ne myös toiselle rekisterinpitäjälle (oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen).
  • Sinulla on oikeus tietojen oikaisemiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli tietosi ovat virheelliset, epätarkat tai puutteelliset, sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan tai täydentämään tiedot. Tietyissä tilanteissa sinulla saattaa olla oikeus käsittelyn rajoittamiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli kiistät tietojesi paikkaansa pitävyyden, sinulla on oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä siksi ajaksi, jonka kuluessa voimme varmistaa tietojesi paikkansapitävyyden.
  • Sinulla on oikeus saada tietosi poistetuksi tietyissä tilanteissa, esimerkiksi silloin, jos henkilötietojesi käsittely ei enää ole tarpeellista niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin, tai jos henkilötietojesi käsittely on perustunut suostumukseen ja haluat peruuttaa suostumuksesi, eikä henkilötietojesi käsittelylle ole muuta perustetta (oikeus tulla unohdetuksi). Huomaathan, että jos henkilötietojesi käsittely on tarpeen esimerkiksi tekemäsi verkkokauppatilauksen toimittamiseksi tai antamasi suoramarkkinointikiellon noudattamiseksi, emme voi poistaa tietojasi.

Voit käyttää henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä oikeuksiasi olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Voit myös halutessasi pyytää otteen omista tiedoistasi.

Kenen puoleen voin kääntyä tietojeni käsittelyä liittyvissä kysymyksissä?

Tavoitat meidät puhelimitse numeroista 041-3132276 ja 041-3132956 tai sähköpostitse: info@silcof.fi

0
    0
    Ostoskori
    Korisi on tyhjäTakaisin kauppaan